Prebudenie vnútornej ženy


Toto je momentálne veľmi kľúčová a dôležitá téma a to nie len pre ženy!

Strata spojenia s hlasom intuície, odpojenie, únik a strach sú hlavné dôvody, prečo ostávame zaseknuté v strachu a odpojené od svojej ženskosti.

Strach vychádza z vibrácie nadmerne ochraňujúceho a blokovaného srdca.

Ženy , ktoré vnímajú túto svoju vnútornú ženu sú ženy s hlbokým vnímaním lásky,najväčšou odvahou, odhodlaním, odolnosťou, čo je niekedy až nepochopiteľné.

Verím, že veľa žien sa v tomto spoznalo.

Tieto ženy sú ako diamanty,  našli naplnenie v znovuprebudení hlbokej ženskej duše.

Každá takáto žena sa určite dostane do situácií, ktoré ju prinútia, aby šla do ponorenia sa do seba,do pokory a stiahne ju to do hlbokého liečenia svojej duše.

Až sa sama vylieči , spustí proces liečenia aj okolo seba. Proces prerodu ľudí , tak ako aj mužov , ktorí sa s ňou stretnú.

Tieto ženy nie sú náhodou súčasťou vášho života, vždy existuje dôvod, prečo tieto ženy vkladajú svoju energiu ,majú pre Vás zásadné intuitívne posolstvo pre Vaše celkové bytie.

Jediná šanca, ktorú vidím je otvorenie sa pravdivosti o sebe, počúvaní hlasu svojej intuície, svojej vnútornej ženy bohyne v nás.Predstavte si, že s vami hovorí,  je vo vás , neprahne po pozornosti, nemanipuluje , prejavuje sa na úrovni duše, láskavosťou…Predstavuje vašu vesmírnu pravdu, toto je potrebné rozoznať.

Spoznáte ju podľa vyžarovania, charizmy, jej prirodzenej otvorenosti, jej prítomnosť je akoby jemným liečením, keď sa vás dotkne môžete padnúť , odmietať, chcieť utiecť, potlačiť bolesť, ktorú vo vás odkrýva , je to prirodzené a je to proces.

Ona má za sebou všetky boje,ktoré sama v sebe zvládla, preto  Vás dokáže vidieť , povstala ako fénix z popola ,po všetkom čím prešla , vstala z ohňa, ktorý v nej vždy horel, no  často bol uhasený strachom slabých mužov, ktorí nepochopili jej životnú a vyživujúcu silu, s ktorou sa cez ňu stretli.

Všetko , čo zostane po dotyku duše s touto ženou ostane je Vaša živosť, jasne zapálené vlastné uvedomenie samého seba, žiarivosť svojho vnútorného božstva v pravde a čistote.

Budete chcieť viac, väčšiu hĺbku, pravdivosť vo všetkom, prirodzenosť , radosť, životodárnu energiu, ktorá osvetlí vaše vnútro.

Vstúpite do pravdy , ktorú pre Vás otvorila. Ak dýchate a žijete spolu s touto ženou, vkladáte toto vedomie aj do seba ,vtedy je potrebná len vďačnosť, pokora , pripravenosť, vzrušené zmysly spojené so silným precitnutím…

Čaká na Vás  hlboké prepojenie a iné vnímanie života…

 

Olejomaľba na plátne, rozmer 75×55 cm

– vyjadruje krásu, zraniteľnosť , slobodu, voľnosť, otvorenosť, dôveru a odovzdanosť v pravde ženského srdca, kde sa jej podarilo vzísť sama zo seba v čistote…Stala sa sama sebou …

Ak aj vy túžite po prebudení svojej vnútornej ženy , rada Vám týmto spôsobom vyjadrenia namaľujem obraz na mieru a tým predám to, čo vás posunie bližšie k sebe a svojím pokladom.

Adriana.

Mohlo by sa vám tiež páčiť...